Moccamaster kaikki tuotteet

Näytetään: Suosituin ensin

Lisätietoa ( avaa + / sulje - )

Moccamaster

Moccamaster, tuo kaikkien tuntema laatumerkki on tuttu jokaisesta keittiöstä ja toimistosta. Moccamaster on saavuttanut brändinä niin suuren suosion ja tunnettuuden, että sitä pidetään jo käsitteenä kun puhutaan laadukkaasta kahvinkeittimestä. Yleensä kun kotiin tai toimistoon halutaan laadukkaampi kahvinkeitin on tapana sanoa, että tarvitaan ”joku moccamaster”.

Mistä laatu juontaa juurensa ja onko sille perusteita ? Tunnetusti moccamasterit ovat laadukkaita ja ne kestävät isältä pojalle ja äidiltä tyttärelle. Erityisen niistä tekee se, että kaikki osat ovat vaihdettavissa, joten jos joku osa menee rikki, saa sen tilalle ostettua uuden. Lisäksi kaikki moccamasterit ovat käsintehtyjä ja niille saa peräti viiden vuoden runkotakuun. Runkotakuuta voi laajentaa halutessaan kymmeneen vuoteen rekisteröimällä tuotteen ostopäivänä moccamasterin sivuilla.

Ennen kauppaan lähettämistä tuotteet lisäksi testataan ja ne pakataan käsin, jotta laatu olisi varmasti parasta mahdollista.

Moccamasterin valikoima

Valikoimaltaa moccamaster ei tarjoa valtavaa vaihtelua ja tarjolla on lähinnä eri ominaisuuksilla varustettuja klassista moccamasteria olevia keittimiä. Lisää piristystä tarjoavat monipuoliset värivaihtoehdot, joista voi valita oman keittiön tai toimiston ilmeeseen sopivan vaihtoehdon.

Moccamasterin osaessasi saat siis taatusti erittäin laadukkaan ja kestävän kahvinkeittimen, joka kestää käyttöä pitkään.